ce mancam rece?
nu mai pot la aragaz si cuptor, este prea crancen afara. ce mancam rece? thoughts?:D mda, poza-i o diversiune simpa’
tags: life 20 comments »
nu mai pot la aragaz si cuptor, este prea crancen afara. ce mancam rece? thoughts?:D mda, poza-i o diversiune simpa’
tags: life 20 comments »
June 14th, 2010 at 2:05 pm
pai s-o luam asa:
– startere: hummus, tabbouleh, caprese, salata de rosii cu busuioc, etc
– supa: gazpacho rece
– main: dovlecei umpluti cu pesto si feta, salata de wakame cu ton, salata de fasole boabe (de la cutie), samd
– desert: inghetata, gullac, salata de fructe, etc :),
June 14th, 2010 at 2:05 pm
am facut ieri o supa semi-pasata: naut din conserva, doua mini capatzani de brocoli, cativa cartodi noi, doua dovlecei galbeni si un ardei iute. calda sau rece….tot buna 🙂
June 14th, 2010 at 2:06 pm
TE ROG din sufletul meu felinofil, nu manca pisica!
Oricum are temperatura corpului ridicata, iti aduc eu inghetata sau ceva!
June 14th, 2010 at 2:37 pm
ahahahah dana, eram sigura ca cineva o sa zica asta:))
June 14th, 2010 at 2:39 pm
-supa de gulii; (in meniul de azi)
-salata beof, cu f putina maioneza;(in meniul de azi)
-bruschette;
-fasole batuta/facaluita;
-supa de rosii;
etc 🙂
June 14th, 2010 at 2:43 pm
Crema de branza cu rozmarin, ceapa verde si usturoi cu bruschette, masline marinate, o salata de rosii cu busuioc. Cartofi noi cu chimen si ulei de masline, daca ai tupeul sa te apropii de cuptor…
June 14th, 2010 at 2:54 pm
pai asta e ca ma gandeam ce mancam rece as in no where near cuptor sau alte surse de caldura:)) si facaluiala sa stiti ca ridica temperatura corpului grav:))
June 14th, 2010 at 3:02 pm
Nu e bine sa mananci rece, trebuie sa mananci la temperatura camerei. Daca mananci prea rece corpul tau o sa produca ceva caldura chinuindu-se sa digere si tot o sa transpiri… Am citit io undeva!
Salata de vinete cu rosii si supa bulgareasca cu iaurt si castraveti. Balkans rule! :)). Daca nu aveti vinete gata coapte – bagam in loc de vinete niste mozzarella si voila! caprese!.
June 14th, 2010 at 4:31 pm
Pepene 😀
Cu branza 😀
June 14th, 2010 at 8:22 pm
eu manac doar cirese. punct. I’m addicted.
June 14th, 2010 at 8:23 pm
si pe dragutul din poza nu il mancam noi, ca il mananca Puffetta :))
June 14th, 2010 at 9:11 pm
Aici sunt 33 de grade de ceva vreme, asa ca nu mai mancam deloc 🙂 Eu chiar nu mai pot sta in bucatarie. E cumplit! Salate cu diverse legume si branzeturi, multe multe fucte, branza de vaci frecata bine la mixer, cu ceapa verde, marar si ardei gras verde, salate de paste reci, cu ardei copt (cumparat gata copt), spanac, branza, rosii ci ce ne mai trece prin cap. Porumb fiert, ca nu trebuie pazit, salata orientala ca nici aia nu solicita mult timp langa aragaz.
June 14th, 2010 at 10:13 pm
hai ca m-am sacrificat vreo 10 minute in preajma aragazului, dar a iesit o tocanita mediteraneana de te lingi pe degete, numai buna de mancat rece, cu paste si busuioc proaspat. hai ca va arat maine!
June 14th, 2010 at 10:37 pm
cuuute!oh girlz, what can I say-I like it HOT!luv teh sweating while doing it so…cooking is not dead!
adica dupa ce ca-s desocializaatoare caldurile astea-no cuddling with the teddybear, no cuddling at all, no…nada, no cooking either?
what’s to do??
sexcept having cookie here again!
you got fans, luvlie!
June 15th, 2010 at 8:05 am
i’m with Zazuza – cireseeee
June 15th, 2010 at 9:24 am
branza cu rosii, rosii cu branza – as manca intr-una. rosiile de anul asta sunt de-men-ti-a-le!! cel putin pana acum. si mai zic una de o sa radeti de asa o nazbatie. parizer cu rosii. nah, am zis-o, imi place de mor de cand eram de schioapa :))
June 15th, 2010 at 12:23 pm
Wow! e pisicul tau? ce frumos e! nu face puiutzi? 😉 Eu de cateva zile mananc alternativ pufuletzi/cirese/branza cu rosii. Mda, stiu, pufuletzii nu sunt neaparat light&healthy, dar macar nu cresc temperatura corpului 😉
June 15th, 2010 at 12:31 pm
mihaela, el e motanul meu, a real cutie:D puiuti nu face ca-i castrat, dar poate, cu avansul tehnologiei, o sa-l clonam intr-o zi:))
pufuletii sunt foarte buni. mie mi-e dor de de-aia cum se gaseau inainte de revolutie, in punga alba de hartie… remember those, anyone?:))
June 15th, 2010 at 2:47 pm
as mai manca urda si niste masline tinute vreo doua zile in ulei cu busuioc, usturoi, ardei rosu si lemon pepper…
June 15th, 2010 at 7:19 pm
La mine, la Pitesti 😀 sunt foarte iubiti pufuletii cu lapte praf 😀 Erau facuti in Arges si toata lumea nu rateaza sa-mi spuna cat de buuuuuuni erau.
Nici mie nu-mi place sa ma apropii de aragaz/cuptor pe caldurile astea. Fructe si legume cat cuprinde! 🙂