the time saving menu

p1120018

Neatza people, let’s go let’s go! E luni si avem in fata o saptamana care cel putin pentru mine se anunta freakin’ busy, cu intalniri peste intalniri, trezit la ore mici si venit acasa noaptea tarziu. Ne-am propus sa incepem ziua devreme si I have to say, this has its perks:) Suntem la al doilea episod de Friends, we’ve already had coffee & breakfast si desi nu am facut Wii Yoga, ma simt strangely energizata si in stare sa va povestesc despre meniul unei saptamani pe fuga. La pranz o sa mancam sandvisuri cu carne si legume, iar seara o sa gatim Asian style. Carnea de pui si de porc sta la marinat cu ghimbir, usturoi, coriandru, dafin, chilli si sos de soia, iar noi suntem gata sa incepem o noua saptamana. Happy Monday to you all:)

Luni, 15 martie

Breakfast: Capsune cu iaurt

Lunch: Ciabatta cu vita la gratar si salata de masline

Dinner: Porc marinat cu legume verzi

 

Marti, 16 martie

Breakfast: Paine prajita cu branza de capra si salata de rosii cu ridichi

Lunch: Italian meatball sandwich

Dinner: Stir-fried chicken, orez cu caju

 

Miercuri, 15 martie

Breakfast: Salata de vinete

Lunch: Bagheta cu snitel, chorizo si ardei copt

Dinner: Pachetele de peste cu broccoli

 

Joi, 15 martie

Breakfast: Bastonase de morcovi, branza Fagaras

Lunch: Egg salad sandwhich cu salata verde

Dinner: Singapore noodles

 

Vineri, 15 martie

Breakfast: Salata de fructe

Lunch: Sandwhich cu mozzarella si legume marinate la gratar

Dinner: Supa de pui cu noodles si urechi de lemn

tags: 8 comments »

8 Responses to “the time saving menu”

  1. alina

    De unde cumperi urechi de lemn? Mersi

  2. cookie

    daca esti din Bucuresti gasesti la Europa / Dragonul Rosu si se mai gasesc la un magazin de chinezarii prin Colentina, despre care ne poate zice Mazi mai multe ca ea stie exact:D Mazette, ne ajuti?

  3. vertange11

    Iti invidiez spiritul organizatoric. Am incercat si eu sa fac meniu pentru toata saptamana, dar nu reusesc sa respect nici jumatate din lista. Mi-e pofta de altceva, uit sa cumpar ingrediente…sunt un dezastru la capitolul asta.:)

    Imi place tot meniul, dar ideile pentru pranz mi se par cele mai interesante. Eu la pranz nu am timp sa mananc la vreo cantina sau restaurant ceva, asa ca sandwich-urile sunt de baza. Sunt tare fericita cand mai descopar cate o idee noua…cum ar fi cel cu salata de oua si salata verde. Multumesc frumos pentru inspiratie!

  4. cookie

    @vertange: stiu ce zici cu organizarea, si cu pofta de asemenea:)) cumparaturile le facem in weekend pentru saptamana care vine, iar poftele spontane nu ni le refuzam, de exemplu eu tocmai am mancat niste bors acru de la mama, desi nu era in plan. totusi, o sa-i fac lui Pufix felul de mancare din program si sunt sigura ca are sa mi se faca si mie foame din nou soon enough.

  5. alina

    Mersi! Am in plan de ceva timp sa ajung la Dragonul Rosu sa ma aprovizionez cu diverse chinezarii! 🙂

  6. Mazilique

    sorreh, n-am fost pe faza
    deci chinezarii se gasesc in Dragonul Rosu nr.1 (sunt vreo 8 sau ceva :)), undeva la etajul intai. acolo e deschis pana la ora 15.00. e bine daca mergi sambata pe la pranz, ca deja nu mai e aglomeratie

    cat despre magazinul din Colentina… e cum mergi spre iesirea din Bucuresti, pe dreapta, dar n-as putea sa zic exact unde, tre’ sa fii cu ochii pe afara. dar parerea mea e ca nu prea merita mers acolo, ca e prea mica oferta comparativ cu Dragonul Rosu si dubios :p

  7. cookie

    multumim mazi pentru tips:D

  8. alina

    Mersi 🙂

Back to top