the time saving menu
Neatza people, let’s go let’s go! E luni si avem in fata o saptamana care cel putin pentru mine se anunta freakin’ busy, cu intalniri peste intalniri, trezit la ore mici si venit acasa noaptea tarziu. Ne-am propus sa incepem ziua devreme si I have to say, this has its perks:) Suntem la al doilea episod de Friends, we’ve already had coffee & breakfast si desi nu am facut Wii Yoga, ma simt strangely energizata si in stare sa va povestesc despre meniul unei saptamani pe fuga. La pranz o sa mancam sandvisuri cu carne si legume, iar seara o sa gatim Asian style. Carnea de pui si de porc sta la marinat cu ghimbir, usturoi, coriandru, dafin, chilli si sos de soia, iar noi suntem gata sa incepem o noua saptamana. Happy Monday to you all:)
Luni, 15 martie
Breakfast: Capsune cu iaurt
Lunch: Ciabatta cu vita la gratar si salata de masline
Dinner: Porc marinat cu legume verzi
Marti, 16 martie
Breakfast: Paine prajita cu branza de capra si salata de rosii cu ridichi
Lunch: Italian meatball sandwich
Dinner: Stir-fried chicken, orez cu caju
Miercuri, 15 martie
Breakfast: Salata de vinete
Lunch: Bagheta cu snitel, chorizo si ardei copt
Dinner: Pachetele de peste cu broccoli
Joi, 15 martie
Breakfast: Bastonase de morcovi, branza Fagaras
Lunch: Egg salad sandwhich cu salata verde
Dinner: Singapore noodles
Vineri, 15 martie
Breakfast: Salata de fructe
Lunch: Sandwhich cu mozzarella si legume marinate la gratar
Dinner: Supa de pui cu noodles si urechi de lemn
tags: meal plan 8 comments »
March 15th, 2010 at 10:57 am
De unde cumperi urechi de lemn? Mersi
March 15th, 2010 at 1:50 pm
daca esti din Bucuresti gasesti la Europa / Dragonul Rosu si se mai gasesc la un magazin de chinezarii prin Colentina, despre care ne poate zice Mazi mai multe ca ea stie exact:D Mazette, ne ajuti?
March 15th, 2010 at 5:48 pm
Iti invidiez spiritul organizatoric. Am incercat si eu sa fac meniu pentru toata saptamana, dar nu reusesc sa respect nici jumatate din lista. Mi-e pofta de altceva, uit sa cumpar ingrediente…sunt un dezastru la capitolul asta.:)
Imi place tot meniul, dar ideile pentru pranz mi se par cele mai interesante. Eu la pranz nu am timp sa mananc la vreo cantina sau restaurant ceva, asa ca sandwich-urile sunt de baza. Sunt tare fericita cand mai descopar cate o idee noua…cum ar fi cel cu salata de oua si salata verde. Multumesc frumos pentru inspiratie!
March 15th, 2010 at 7:24 pm
@vertange: stiu ce zici cu organizarea, si cu pofta de asemenea:)) cumparaturile le facem in weekend pentru saptamana care vine, iar poftele spontane nu ni le refuzam, de exemplu eu tocmai am mancat niste bors acru de la mama, desi nu era in plan. totusi, o sa-i fac lui Pufix felul de mancare din program si sunt sigura ca are sa mi se faca si mie foame din nou soon enough.
March 15th, 2010 at 8:30 pm
Mersi! Am in plan de ceva timp sa ajung la Dragonul Rosu sa ma aprovizionez cu diverse chinezarii! 🙂
March 16th, 2010 at 12:41 pm
sorreh, n-am fost pe faza
deci chinezarii se gasesc in Dragonul Rosu nr.1 (sunt vreo 8 sau ceva :)), undeva la etajul intai. acolo e deschis pana la ora 15.00. e bine daca mergi sambata pe la pranz, ca deja nu mai e aglomeratie
cat despre magazinul din Colentina… e cum mergi spre iesirea din Bucuresti, pe dreapta, dar n-as putea sa zic exact unde, tre’ sa fii cu ochii pe afara. dar parerea mea e ca nu prea merita mers acolo, ca e prea mica oferta comparativ cu Dragonul Rosu si dubios :p
March 16th, 2010 at 12:44 pm
multumim mazi pentru tips:D
March 16th, 2010 at 10:26 pm
Mersi 🙂