primul gratar de anul asta
Ieri seara am fost la primul gratar de anul asta, o minunatie si-o porceala maxima, ce va intra in istoria gratarelor manevrate de Pufix as “the garlic & tequila barbeque”, ceea ce va dati cu totii seama ce-nseamna. Am avut carne de porc marinata, carnati, mici, ciocanele de pui si ciuperci, am pus paine si rosii pe gratar si am facut minunatul sos de usturoi cu rosii coapte si ardei iute. Am mancat noi, au mancat pisicile si cateii si tot ne-a mai ramas. Si acum, cand ma uit la poze, asa-mi vine s-o iau de la capat! O primavara frumoasa everyone si la multe, multe gratare!:D
tags: gratar, party, rosii, usturoi 4 comments »
March 21st, 2010 at 1:32 pm
cookie, dear, observ ca nu ai niciun pic de mila pentru cititori vikendu’ asta :))
March 21st, 2010 at 1:34 pm
ahahaha, well, si mie mi-e greu sa stii:)) recomand cu insistenta sosul cu rosii coapte pe gratar, usturoi zdrobit si ardei iute, este so so good. si merge amestecat si cu smantana daca va place.
March 22nd, 2010 at 12:49 pm
Poate remarcati ca poza cu shot-urile este un pic blurry. Era de la lentila…era un pic murdara, n-are nici o treaba cu fostul continut al numitelor shot-uri 🙂
March 25th, 2010 at 7:37 pm
Party people! 😀 Cred ca sosul acela tare mi-ar placea si mie, de cand n-am mai mancat o rosie buna la gust ca cele din gradina bunicii mele…d’apai coapta…