mother’s day brunch

p1110786

Aseara am petrecut isteric pana pe la 3 cu Eurovisionul, doamne, ce mizerie… I guess ca sunt inca deformata profesional de m-am silit sa ma uit din nou la toata nenorocirea, desi e chiar primul an cand n-as mai fi avut de ce, eu nemailucrand in domeniu de la sfrsitul lui 2009. Anyways, m-am trezit cu mare greutate si panica pe la 9 jumate, la zece si ceva veneau my mama and Boo’s mama for la ladies’ brunch, iar eu nu aveam nimic pregatit si idei deosebit de vagi despre lucruri care se fac intr-o ora or less si qualify as brunch food. Cand am intrebat-o pe Boo the day before ce sa gatesc, mi-a zis sa fac salata. Pff, yeah right, noroc ca postul meu cu clatite de ieri knocked some sense into her si am primit dezlegare la actual food. The best I could do au fost niste ananas si un mare pomelo, curatate dilligently de Pufix-the-best-husband-there-is. In rest, nimic sanatos, I swear:)) Am avut asa: paine de casa calda, via Boo’s mom, croissante cu unt, clatite pufoase cu gem si nutela si miere cu nuci, fructe si legume de tot soiul, mozzarella cu rosii, busuioc si masline cu cimbru, carnati trasi la tigaie si o budinca grozava de oua cu ciuperci, cascaval, ceapa verde, mazare, fasole verde si ardei gras.

p1110774 p1110785

Despre budinca v-am mai scris, acum am facut doar o variatie. Am prajit ciupercile taiate in jumatate cu o lingura de unt, sare si piper. Am calit separat cu putin ulei de masline niste ardei gras, mazare si fasole verde din congelator. Apoi am amestecat intr-un vas termorezistent toate legumele cu  cascavalul ras si cu vreo 8 oua batute cu putin lapte ca sa iasa bundinca mai pufoasa. Am dat la cuptor cca 10 minute la foc mic si gata.

p1110792 p1110797

Cel mai gratifying e cand mama iti spune la sfarsitul mesei “Trebuie sa incerc si eu chestia asta”. It means you did good:)

tags: , One comment »

One Response to “mother’s day brunch”

  1. boo

    ah this was lovely. and i still have pancake dreams :x:x

Back to top