porc paprika
I just had the perfect dinner, P E R F E C T I tell you! Cine-ar fi crezut ca dupa atatea paste cu pui, cu peste, cu fructe de mare, veggie pasta si paste cu carne de vita, tot the good old pork makes pasta perfect:) De la inceput:
Tiny tiny bucatele de porc, carnita slaba fara grasime, tavalite prin faina, sarate si piperate, se prajesc in tigaie cu ceapa si boia pana se auresc pe toate partile. Se adauga ciupercile taiate in jumatati, vin rosu cat sa le acopere si o foaie de dafin. Se fierbe mancarea la foc foarte mic si se drege cu boia, smantana dulce, sare si piper cand e aproape gata. Se serveste cu pasta of your choice.
Sosul delicios de paprika si vin si smantana dulce face totul, absolut genial! Si gata in no time. Ma rog, more like 30 minutes or so. Happy happy!
tags: pasta, paste, porc 10 comments »
January 9th, 2010 at 10:56 pm
OOOOO, ce idee mi-ai dat pentru gatit la lumina lumanarii. Totul e sa nu ma frig. Sa speram ca nu raman fara curent…iar….:(
January 10th, 2010 at 11:54 am
ha! chiar am a big chunk of pork care era pe cale sa devina, ca de fiecare data, tocanita cu carne de porc si cartofi :)) not this time!! arata absolut delicios, o voi pregati chiar azi! mai ales ca making it e easy peasy! ;))
January 10th, 2010 at 10:28 pm
arată tres bestial! iar eu am pus cam 5 kile pe mine din 20 decembrie până acum. deci rămân doar cu salivatul și mai iau o cană de ceai:-)
January 12th, 2010 at 9:55 am
Yummy, yummy! Si eu fac asta maine seara, ca in seara asta avem cina asigurata la parinti ;)).
Intrebare: cand spui smantana dulce, te referi la o anumita smantana de gatit? Sau pot folosi my beloved Tnuva cu 20% grasime? 😀
January 12th, 2010 at 10:08 am
nu nu nu nu nu nu nu, your beloved tnuva 20% nu e buna, aceea e o smantana fermentata, eu ma refer la smantana dulce adica creme fraiche. se gaseste in supermarketuri de la Dorna sau la Mega Image marca proprie 365. sa nu cumva sa folosesti smantana normala ca strici tot:))
January 12th, 2010 at 10:31 am
Am notat 🙂 Deci trebuie sa merg si la cumparaturi…
Revin joi cu impresii de la ubi, he will be the final judge of this course ;))
January 22nd, 2010 at 1:20 pm
What was the verdict? Did your hubby like it?
January 25th, 2010 at 4:11 pm
Scuze ca revin asa tarziu!
Raspunsul este DAAA 🙂
Am stabilit ca genul asta de rasfat culinar va intra in rutina noastra la fel ca si puiul pe sticla pe care am ajuns sa ni-l facem aproape saptamanal! Si parca in fiecare saptamana ne place din ce in ce mai mult! :))))
January 26th, 2010 at 8:58 pm
i just cooked this [insert cool smiley here :))]. a fost fffff bun si f usor de facut :D, loved it! multumesc easypeasy :))
January 27th, 2010 at 5:35 pm
Damn, Boo, you’re gone to the dark side (of pork). You of all ppl, the lover of greens, the ambassador of sprouts and alfalfa…thingies?!?