four Christmases – strike 1

p10907041

Fara a avea cel mai cumsecade Craciun ever, ba din contra, unul hain si cam trist, il sarbatoresc anul asta de patru ori,  in speranta ca n-are sa mi se mai para neaparat asa, ci ca am sa-l accept ca pe ceea ce va fi de-acum si toata viata mea Craciunul fara tata.

So, moving on: la Mazi pe 22, in familie pe 25, party with friends pe 26, iar pe 27, party @prettyBoo (pe care o rog frumos pe aceasta cale sa nu mai plece niciodata in America, I feel seriously deprived of my bff cu care n-am mai vorbit deloc de cand a aterizat la NY).

22 a fost ieri si o sa sar peste partea in care we acted so dorky de nu ne venea sa credem, peste decibelii cu care tipa Mimo si peste cand Bursucu le trosneste fetelor spatele (don’t ask), peste partea cand Ceausescu stie ce e aia amniocenteza si peste aia cand ne indopam fetele cu branza, fructe, covrigei si vin fiert, peste cand rascoleam cadourile primite de la Mazette si ne minunam sonor de fiecare dragalasenie frumos impachetata si in fine, peste partea cand Pufix tot astepta puiul cu rozmarin din imaginatia lui…

… siiiii am sa va povestesc doar ce smart adopted child avem si cum a primit ea mititica cate-o carte de la fiecare Mos Craciun. Pentru ca, nu-i asa, Craciunul unuia, cosmarul altuia, daca le-as fi primit eu as fi plans, m-as fi considerat pedepsita:)) Dar Mazeh seems to like to read, sau ma rog, asa stiam noi, hence the pile of books. Si nu, nu ne-am vorbit:))

 p1090778p1090780p10907611 

So thanks for the lovely party Mazi, you had the first Christmas<3! Craciun fericit si belshugarilor, ma bucur ca v-am intalnit! Craciun fericit, Mimo! Craciun fericit Bursucului, pe care il vom regasi in cel putin trei din cele patru petreceri si cu drag spun asta:)

Merry Xmas, strike 1!

tags: , 8 comments »

8 Responses to “four Christmases – strike 1”

 1. mazilique, the smart adopted child

  si turta dulce si masline cu migdale! si lotz of looove

 2. mimo

  m-am distrat copios 🙂 merry merry christmas și pufecșilor, care sunt un cuplu dintre cele mai simpatice 😡

 3. mimo

  nu înțeleg al doilea smiley, ignore it.

 4. Ceausescu

  Draga kuky, ai mai omis convenabil sa spui ca fetele au pierdut jocul, fiindca nu au stiut ce e aia anamneza. :))

  Aaanyway, si belshugarii se bucura ca te-au cunoscut si spera ca poate ni te vei alatura, cu tot cu amuzanul de sot, intr-un Belshug trip.

 5. boo

  i’m back 😀 este mi nu nat sa fii back home, asta e tot ce pot sa spun :D:D:D – nu ca i didn’t love ny, but still :))

  ha, deci the cheesy party e ultima, pe de o parte e rau ca it has soo much to measure up too, pe de alta parte e bine, sper ca toata lumea va fi satula pana pe 27, meniul meu e loosely based on apple cider si M&Ms :))

  ne-a fost ff dor de toata lumea, abia asteptam the parties 😀

 6. mimo

  fetele au știut ce e aia anamneză, dar au avut o problemă cu găsiea exactă a cuvântului.

 7. mazilique

  @ceausescu – denaturezi adevarul. esti pedepsit. treci la colt
  @boo – glad to have you back! dar vorbind de ultima petrecere, sa nu uitam ca avem un slumber party de pregatit sometime soonish, cu vin de la domnu’ tata, take out food si chick flicks 😀
  @cookie – esti pe receptie, da? 😛

 8. acidtrix

  “Craciun fericit Bursucului, pe care il vom regasi in cel putin trei din cele patru petreceri si cu drag spun asta:)” — ce dragutz 🙂 abia acum am vazut asta :”>

Back to top