doua feluri de ardei cu doua feluri de umpluturi
pentru variatie, m-am gandit sa fac de data asta doua umpluturi pentru doua feluri de ardei grasi de tot, rosii si portocalii.
umplutura numarul unu, pentru ardeiul rosu, e o adaptare e umpluturii traditionale, pe baza de carne tocata si orez. carnea tocata se caleste putin, iar orezul se da in clocot, apoi se scurge si se pune peste carne. condimentam totul cu cimbru, menta, piper, paprika, ceapa verde tocata foarte fin.
umplutura numarul doi, pentru ardeiul portocaliu, e facuta din cubulete de pui perpelite in tigaie, fasole alba, sos de rosii, ceapa verde, cubulete de braza Cheddar, patrunjel verde, piper, ardei iute tocat marunt.
se servesc simpli, sau cu iaurt! si desigur, cu focaccia, pentru ca, nu stiu daca v-am spus, pufix e un brutar excelent!
tags: ardei, carne tocata, main course, pui 5 comments »
April 8th, 2009 at 12:18 pm
deci, it’s not fair :)). drooooooooooooling!
April 8th, 2009 at 2:17 pm
Varianta de umplutura nr 2 e inedita rau, nu m-as fi gandit la ea ever. De retinut! Si am mai retinut si reteta de focaccia, esti o fericita ca ai propriul tau baker. Daca nu cer prea mult, domnu’ Pufix-care-este-un-bucatar-desavarsit ne-ar mai putea impartasi si alte retete? o ciabatta, ceva?
April 8th, 2009 at 5:11 pm
Vineeeeeeeeeeeeeeeee
April 8th, 2009 at 5:13 pm
ooo, doamna mama, quelle honneur!:) ma’baker n-a facut inca ciabatta, dar promite sa se perfectioneze! in rest, ce sa zic, mai poftiti pe la noi:x
April 8th, 2009 at 11:28 pm
uuuh, was that doamna mama daring the pufix?
mwahahahah