cei mai buni mici din bucuresti

cand aveti drum prin baneasa musai opriti-va si la nea sandu cocosatu pentru o portie de mititei. sunt the best in town, i promise you! iar in vreme de criza, 2.7 lei micul cu tot cu paine si mustar suna decent. restaurantul in sine nu-i deloc fancy, din contra, dar are o terasa insorita si niste chelneri de moda veche care misuna pe langa tine ca argintul viu:) vorba celor de la guerrilla: “va plac carnea?” atunci ce mai asteptati!

 copy-of-p10109935 copy-of-p10109876 

tags: 6 comments »

6 Responses to “cei mai buni mici din bucuresti”

 1. George Zafiu

  Buni, nu zic. Dar incearca si micii de la Caru’ cu bere!! Pariez ca schimbi clasamentul. 🙂

 2. powerpuffcookie

  @George: pe ce?

 3. Mishu

  Pe o zi libera de la Europa FM 😀

 4. daniel

  cei mai buni mici sant la drmul gazarului nr 123 langa tapiterie eu am luat si au fost foarte buni si mai au si alte preparate pastrama de vita pastrama de pui pastrama de berbecut pastrama porc si carnati foarte buni pentru detali sunati ma la nr tel 0730 831 783

 5. Mishu

  @daniel: yeah…right!

 6. doru

  va spun eu cum sta treaba!!!!! cei mai buni mici nu sunt la Cocosatu’, sunt la nea Sandu cocosatu’. el este “maestru” micilor. Chiar daca ai aceeasi pasta de mici, tot nu iti ies ca la el. Puteti proba…… mergeti si cumparati mici deja trasi si mergeti acasa sa-i puneti pe gratar; o sa vedeti ca nu ies la fel. Inainte de a pleca de la el, cumparati si vreo 2 mici gata facuti pentru a putea face comparatie. Va spun, eu asa am facut si sm intele cum stau lucrurile.

Back to top