idei de meniu pentru petreceri

brunch de ziua mamei briose cu malai, cheddar si busuiocprajitura din paine si mere easter brunchcoaste marinate, pui, morcovi noi paine de casafriptura de craciun lichiu cu prazcartofi-la-tava frigarui cu ananas

In anticipatia unui sperat moment foarte dragutz din intensiva mea activitate foodbloggeristica (notice the pretty banner din stanga?:D), m-am apucat sa-mi recitesc posturile din categoria party food. Mamicutza, ce ospete-am trait in ultimii doi ani! Ce de gratare la curte, ce de brunch-uri, ce de aniversari… Nu-mi vine sa cred ca am mancat atata la viata mea, ma rog, a mea si a dragilor mei prieteni cu care m-am pus de atatea ori in cap (doar dpdv gastronomic, no worries;) Come 2010 insa, criza si starile fiziologice diverse:p ne-au cam dovedit, nu stiu ce facem de Craciun, nu stiu ce facem de Revelion, mi-au mai scazut si mie ambitiile de wonder woman in bucatarie (ffs, uitasem ca pot sa fac mese pentru 15 persoane cu cate 8-9 feluri de mancare:). Dar chiar si pe praful asta, nu se poate sa treaca asa fara urme Craciunul, after all, anul trecut am avut parte de patru (4!) petreceri de Craciun.

Ma rog, long story short, luati de-aici daca vreti cateva povesti de petrecere din casa di Pufixes, iar eu o sa ma gandesc cum sa salvez Craciunul;) Pana la urma, nu-i despre ce pui pe masa, ci despre cei cu care imparti o paine de casa <3

prieteni

tags: 8 comments »

8 Responses to “idei de meniu pentru petreceri”

  1. Claudia

    minunate idei:)

  2. ramona

    my dear, here is a women talking after a karaoke party at hard rock cafe…with a u2 tribute concert tomorow…so: on sunday i have to be ready for a bbq party – didn’t plan it, but looking fwd to it si cred ca, la nevoie, se poate transforma in Xmas bbq party – fish, pork ribs, micies (as my austrian friend Chris calls it) and some vegetables – alea care sunt amortite da’ inca nu moarte in frigider 😀 – numitele rosii, ardei capia, ceapa, vreo doua vinete mai colorate de frig decat le e numele si un dovleac placintar din seria de 30 care -cu mandrie, nu-i vorba – fac pe nebunii dupa bruma de acu 2 saptamani 😉 sooooo…let’s the party begin !

  3. ADN1 - mazilique

    uuuh, poza aia a treia din coloana stanga, e prima mea paine ever, by any chance? una la care i-am mancat doar coaja? :)))

    i’m with you on the party stuff, remember ca la mine e pre-X’mas party, iar pe 2 ianuarie e after party, ca de obicei 🙂

  4. powerpuffcookie

    mazi, nu mai stiu daca e a ta sau a lui pufix. e paine aia facuta la noi, pe care am mancat-o cu ceapa si slanina dupa ce am dovedit trei feluri de paste si o prajitura. ah, doamne, ce tineri eram odata:))

  5. Zazuza

    oricum, poa sa fie slanina din belsug, ca vad dupa pantofi ca lumea e sportiva :))

  6. powerpuffcookie

    ha, nush daca neaparat sportiva, cat aware ca pufeta roade expensive shoes:))

  7. Zazuza

    mai, are fata gusturi bune? are :))!

  8. ADN1 - mazilique

    eu cred ca e painea facuta in aceeasi zi cu prima tarta cu lamaie evah!

Back to top