praznic la Mogosoaia
Ce se intampla atunci cand se intalnesc trei generatii de ardelence si un bucatar-sef? Apai iese un praznic de poveste! Vedeti mai jos cu ce ne-am indopat fetzele la pranzul care a durat de la 1 la 6:))
tags: paste, sarbatori de Paste 9 comments »
April 4th, 2010 at 8:55 pm
Prajitura de jos stanga arata ca prajitura cu lamaie pe care o facea bunica mea acum multi ani. Mmmmm
April 4th, 2010 at 11:18 pm
dada, este alba-ca-zapada, cu lamaie, foarte foarte buna!
April 4th, 2010 at 11:24 pm
aia e salata cu creier, limba si ochi de miel? plus otet, usturoi, marar, patrunjel tocat? 😀
April 4th, 2010 at 11:25 pm
god no, maddy:))))) despre ce poza ma intrebi? desi sunt pretty sure ca nu e nimic cu ochi de miel pe-acolo
April 4th, 2010 at 11:53 pm
Legenda:
Oua rosii
Platou cu drob de ciuperci, drob de miel, s.a
Salata boeuf
Ciorba de miel
Supa de pui cu taitei de casa
Friptura de curcan si miel
Sarmale de caprioara in foi de varza si vita-de-vie
Prajitura AlbaCaZapada
Pasca
April 4th, 2010 at 11:54 pm
poza cu cubuletele de morcov si chestiile albe. nu sunt creieri?
oricum ar trebui sa incerci anul viitor, e delicios, cel putin mie imi plac organele (creieri, ficat, limba, ochi) si maduva de la orice animal.
salata respectiva se serveste rece si se mananca cu un pic de paine ca e destul de grea.
April 5th, 2010 at 7:35 am
eu nu mananc si nu gatesc nici miel, nici organele sale. cum bine zicea cineva aseara, animale cu blana – no thanks. no iepure, no bambi si no miel.
April 5th, 2010 at 7:36 am
poza cu cubulete de morcov este ciorba de miel.
April 6th, 2010 at 7:05 am
cookie, de poveste! cat ii priveste pe bambi & co, nu pot decat sa fiu de foarte acord cu tine :)).