micile bucurii se intorc

Viata e ca mancarea, pui ce trebuie, iese bun. Acum cativa ani mi-era frica de internet ca de necuratu’. Pe vremea aia circula si un filmulet amuzant, The Internet is For Porn, si eu credeam (to some extent, inca mai cred), ca asa este.

Intre timp am invatat sa gasesc satisfactie (si nu de felul celei din cantecul de care va ziceam mai sus) in legaturile care se infiripa natural in spatiul virtual, fara nicio presiune sociala de care experimentam in viata reala. Am cunoscut oameni foarte faini, care traiesc intr-un fel onest, de care mi-e drag, care ma insotesc in calatoriile mele zilnice pe internet, astazi mai putin inspaimantator si clar mai plin de recompense. 

Cu Alina (o stiti poate ca Zu) am ajuns sa vorbesc cand intr-o zi, dupa ce- i citisem ceva vreme blogul de mama in devenire, mi-am invins teama de a nu parea cumva o nebuna patentata si am rugat-o sa-mi dea o adresa unde sa-i pot trimite un dar (de care stiam, de pe blog, ca are sa se bucure foarte tare). I-am trimis mail de pe adresa de companie, sa vada ca-s om serios, si pana la urma am reusit sa facem “tranzactia”. Eu eram in posesia unei bucurii si ea era dispusa sa o primeasca. Tac pac, asa, simplu.

Sa tot fi trecut un an si ceva de-atunci si uite cum mica mea bucurie, trimisa in virtual, se intoarce de la Alina in forma de poveste, scrisa frumos cu mine si despre mine intr-un articol pe care il gasiti pe Cenusa de Trandafir, adica aici. Nu-i bucuria ca a mai scris cineva despre EasyPeasy, cat bucuria unei legaturi intre doua IP-uri care au simtit similar. E energie pozitiva care ma incarca. Ceea ce va doresc si voua:)

header

tags: , 6 comments »

6 Responses to “micile bucurii se intorc”

  1. Zazuza

    frumos de tot interviul. m-a emotionat, sa stii…

  2. alison

    felicitari,un interviu tare cald si uman,emotionant intr-adevar!

  3. Misaki

    Citit, placut, comentat, sper ca s-a si inregistrat! 🙂

  4. powerpuffcookie

    <3 thanks girls:)

  5. Zu

    🙂 multumesc frumos… acum m-am emotionat eu…

  6. denise

    ff fain, congrats! 🙂

Back to top