the awfully yummy newsletter cu frecventa indoielnica

Dragii mei,

Trebuie neaparat sa fac doua anunturi:

1. Zazuza, pe care o stiti poate de aici, e de anul asta Zazuza Za Cook, dap, a curpins-o microbul gatitului si se alatura blogosferei delicioase cu un nou-nout proiect personal al carui nume nu pot sa-l pronunt, anume http://gulaschsuppe.wordpress.com/. Gasiti aici o sumedenie de retete gustoase, multe with a German twist:) Lovely lovely, abia astept sa incerc cate ceva, chiar ma gandeam ca ar fi frumos sa organizam o leapsa pe gatite intre food bloggeri! Ce ziceti, se baga cineva?

2.  Din seria “Adi Hadean se intoarce”, avem pe 28 si 29 ianuarie doua meniuri rasfatate puse la cale de maestru la Casa Latina din Bucuresti (actually, la Casele Latine de pe Panduri si Traian). Me & Boo vom fi acolo sa incercam meniul andaluz pe 28 seara, o nebunie! Ne-am facut din timp rezervare, nu ca data trecuta cand era sa ramanem pe dinafara. Va recomand cu incredere sa faceti acelasi lucru, detalii la Adi pe blog, you will not be sorry my friends:) Si poate cu ocazia asta ne si cunoastem, eu voi avea o garoafa rosie la butoniera… not:))

Atat am avut de zis, for now:)

3 comments »

3 Responses to “the awfully yummy newsletter cu frecventa indoielnica”

  1. Zazuza

    uuuuuuuuuuu, pagina s-a incarcat greu, dar si cand s-a incarcat era sa pic de pe scauuuuuuuuun! vaaaaaaaaai, ce draguuuuuuuuuut!!! in alta ordine de idei, stii terina aia a ta cu mamaliga? adica normal ca o stii… o sa ai o surpriza pe blogu’ de cooking :D. şi numele e simpu, [gulaşsupe] :)), ca gulasu’ e peste tot, mancal-ar mama pe el de gulas [drooling, dar hai ca am luat-o pe aratura de happy happy joy joy]. si wow, cu Adi Hadean pe aceeasi pagina? in acelasi post?! OH, MY!!! hugzzzzzzz!

  2. Zazuza

    ps: ma bag la leapsa!!!

  3. Adi Hadean

    mulțumesc frumos:-).

Back to top