sambata

copy-of-p1020636

am primit literally un brat de flori de la sister, sa tot fie cateva zeci de lalele, narcise si frezii parfumate de gradina de pe la noi, nu de-alea olandeze, fara miros:P

copy-of-p1020631 copy-of-p10206271

copy-of-p1020630 copy-of-p1020635

asta a fost pe la pranz. ca pe urma ne-am dus si noi la pomul laudat, adica militari shopping something something, unde era infernal de multa lume, stateau oamenii la coada cu cutii de pantofi in mana, mai ceva ca inainte de ’89! o buluceala dracului de-ti venea sa fugi. which we did. dar nu inainte sa intram la un plafar, care plafar s-a rebranduit, or rather,  s-a branduit. au si un logo foarte dragut,  si pungute de hartie, dar degeaba, ca tanti alea care lucreaza acolo tot nu stiu ce-s alea cosmetice organice, desi ele se gasesc, in numar mic e drept, si in magazinul lor. am fost si la DM, un fel de drogherie nemteasca unde au de toate, de la cosmetice dirt cheap marca proprie, la cateva produse alimentare bio Alnatura, destul de ieftine si ele. ma bucur ca avem alternativa la pukka, nu ca nu m-as duce acolo every day:d, dar e nice sa dai 5 lei pe cuburile de supa organice in loc de 15. anyways, am cumparat cam tot ce parea bun: suc de rosii (also around 5 lei sticla), gem de caise si de capsune, batoane cu fructe si susan, seminte de in pisate, conserve de rosii, musli, praf de copt si drojdie, all organic:)

copy-of-p1020662 copy-of-p1020664

am mancat tot la militari shopping something something:p, la o pizzerie destul de nice si brand new, unde totul stralucea, mai putin serviciile. am asteptat mai bine de o ora o salata, un burrito si o panzanella (un fel de salata dubioasa azvarlita pe o focaccia care era foarte buna). bun, dar fastfudic asa, plin de sosuri grase tot.

copy-of-p1020650 copy-of-p1020654

zi frumoasa, calda, aglomerata si irositoare de vreme. ca after all, nu la asta-s bune weekend-urile?

tags: , , One comment »

One Response to “sambata”

  1. Zazuza

    DM rulz! ma bucur ca IN SFARSIT a venit si la noi!!! de mine e departe rau, dar e bine ca macar exista :))

Back to top