primul paste in casa noua (1): oua vopsite

primele-oua-de-paste

ne-am mutat in casa noua acum jumatate de an si am trait aici o multime de first moments:  prima zi casatoriti, primul Craciun,  prima paine de casa,  prima zapada, primul cozonac, prima factura stelara de la Distrigaz,  Puffeh’s first day cu noi si cate si mai cate! asa ca primul Paste in casa noastra o sa fie cu siguranta unul minunat,  Pufix & I are willing to work our asses off to make sure ca asa va fi:))

am inceput ca la carte: cu oua vopsite in joia mare. n-am mai facut niciodata oua de Paste, dar din ce-am vazut de 29 de ani incoace, mi s-a parut intotdeauna o treaba tare complicata. as fi vrut sa incerc varianta eco: oua vopsite cu cafea, coji de ceapa sau sfecla rosie. dar cum perspectiva de a rata taman ouale de Paste mi se parea asa, foarte demotivanta, am ales calea sigura. am cumparat o vopsea din aceea “la rece” si trebuie sa recunosc ca a fost chiar placut sa mozolesc in culori toata bucataria. vopsitul s-a produs fara incidente majore, asa ca acum avem un frumos si mare cos de oua in tot felul de culori fanteziste.  easy peasy!

tags: , 3 comments »

3 Responses to “primul paste in casa noua (1): oua vopsite”

 1. mazilique

  (ma vad nevoita sa vin cu un comment din ala idiot, ca daca nu ne-am cunoaste ai zice ca te spamez pentru trafic, da’ e fo’ real :)))

  ce frumoooooos! :X:X:X

 2. Zazuza

  :)), mazi & easy, asta a fo si prima mea reactie, deci spamez si eu :)): ce frumooooooooos! sa fiti sanatosi, dragilor, si sa va bucurati de Paste si de papa bun, si de cosul de oua fanteziste (si mama tot cu vopsea d-asta a performat :)) – noi in Austria saptamana trecuta le-am luat gata vopsite, ca de :)) ). Va pup mult pe toti (OMG, what a sentimental mood 😐 )!

 3. de Paste — easy peasy

  […] http://easypeasy.ro/2009/04/primul-paste-in-casa-noua-1-oua-vopsite/ […]

Back to top