veggies for beginners
in filmele americane nu ti se zice niciodata ce se intampla cu copiii siliti sa-si manance legumele verzi. eu zic ca cresc si devin veggie haters. e foarte greu pentru un veggie hater sa se obisnuiasca din nou sa manance legume. usually it involves plenty of “nu, pufix, ouale nu sunt legume” sau “hai pufi, wtf, ce-o sa-ti faca niste patrunjel inocent”.
pentru ca inteleg aceasta problema (i live with THE veggie hater extraordinaire), intru ajutorarea bietilor veggie haters all over the world va propun ceva magic, ceva ce transforma un broccoli dintr-o experienta frustranta intr-una grozav de buna. finger licking. e vorba de sosul de branza!
mai jos in combinatie cu ciuperci, broccoli, mazare, pui, smantana dulce si leftover potatoes!
just perfect! wipes out the bad memories of childhood, dar si ora pe care ai petrecut-o la sala:))
March 24th, 2009 at 12:00 am
Ferk, I knew it was too good to be true
March 24th, 2009 at 9:56 am
Eu pe broccoli il combin cu un sos frizzante de iaurt cu usturoi proaspat si patrunjel tocat. Iese asa ceva tot verde, dar picant si aromat, numai bun sa ridice spiritul fooaaarte fad al buchetelelor de broccoli. Plus ca asa nici nu ingropi de tot ora la sala… Nu zic bine?
March 24th, 2009 at 11:27 am
eu tot cu iaurt, de preferinta cu un pic de gorgonzola, dar la o adica merge si fara 🙂
March 24th, 2009 at 12:35 pm
eu urasc pestele, ce fac cu asta? :((
March 24th, 2009 at 1:09 pm
pai faci tocana iute de peste, vezi postul meu de ieri:))) nici nu mai simti ca e peste, ar putea fi orice!
March 24th, 2009 at 2:03 pm
asta sau o alta retzeta gen tocana. adica ce v-am dat eu la dinner party, facut in vasul roman. a se inlocui fructele de mare cu file de peste. cred ca iese mai bine 😉
March 24th, 2009 at 4:46 pm
Iar ca om care adora legumele, nu pot decat sa salivez!