prajitura cu vin si scortisoara
dupa promisiuni de jumatate de an repetate, ne-a facut in sfarsit emili prajitura vedeta, cu vin si scortisoara. a meritat asteptarea, e minunata:D pufi si alcoolizata, as it should be! plus ca e genul de prajitura pe care chiar si eu as putea sa o fac, adica se merge pe principiul mix everything together (300 g de zahar, 300 g faina, 200 g unt sau margarina, 2 ciocolate cu lapte, cacao, 4 oua, scortisoara, vin rosu). enjoy!
February 11th, 2009 at 12:51 pm
Cit vin? Praf de copt deloc? Ca pare pufoasa…
February 11th, 2009 at 2:09 pm
am intrebat si am primit raspuns:
emilia
fara praf de copt iar vin… dupa gust. eu pun cam un pahar (nu foarte mare)
February 18th, 2009 at 10:45 pm
nu m-am lasat pana nu am incercat si eu…a iesit yammy delicious. thx for sharing 🙂
February 18th, 2009 at 10:49 pm
sienna, cat vine ai pus? zi sincer:)) acum serios, chiar e grozava prajitura!
February 19th, 2009 at 1:41 pm
I tried this alternativ cu ceva migdale in ea, very good also 😛
February 19th, 2009 at 1:44 pm
ce idee buna:D o sa incerc si eu!