chicken & me
let’s face it: carnea de pui nu e buna. e un fel de tofu al carnurilor, nu dai doi bani pe ea daca nu se freaca de ceva gustos. si mai e buna prajita, dar nununu, nu recomandam, nu-i asa, sa prajiti carnea, desi God, cand citeam fragmentul asta din Amintiri din copilarie (si era inainte de revolutie, mind you!), muream de pofta si fericire: “Şi a doua zi, marţi, taman în ziua de lăsatul secului de postul SânPetrului, făcând mama un cuptor zdravăn de alivenci şi plăcinte cu poalele-n brâu, şi pârpâlind nişte pui tineri la frigare, şi apoi tăvălindu-i prin unt…“
anyway, stiind asta, cand gatesc carne de pui, ceea ce se intampla des ca na, e safer than the average meat (chiar daca destul de chimica asa), condimentez cu sarg si, da, o perpelesc putin, daca nu in unt, macar in putin ulei de masline extra-virgin.
cina de azi: pui cu creme de la creme a la cookie si mamaliga vartoasa invartita a la Pufix:)
January 30th, 2009 at 11:47 am
daca iti mai citesc mult blogul, am sa mor de pofta. desi boo stie de cate ori I saved the day cu salatele mele 😛
January 30th, 2009 at 12:22 pm
salad freaks:)) give meat a chance!
January 30th, 2009 at 2:13 pm
dintre toate legumele de pe planeta asta prefer carnea 🙂
sorry!
January 30th, 2009 at 3:59 pm
carnea is the hottest vegetable, damn right! acceptam totusi rosia, cartoful si sfecla. parca i-as da o sansa si conopidei.
puiul cu creme de la creme a la cookie si mamaliga vartoasa invartita a la Pufix pare ireal.
January 30th, 2009 at 4:21 pm
nu acceptam cartoful si varza de bruxelles.
dar gulia? the crunchy yumminess? 😀
January 30th, 2009 at 4:22 pm
mi se pare inadmisibil ca spanacul sa aiba atatea voturi in poll.
faceti ceva!
January 30th, 2009 at 7:41 pm
gulia? asta-i leguma? haaa!!
January 31st, 2009 at 3:58 pm
– gulia e leguma.
– am votat rodia pentru ca urasc spanacul
– acest blog este despre mancare, ti-am zis eu!
January 31st, 2009 at 7:32 pm
@robert: shush, ca el nu stie asta:P