cum am petrecut de Craciun
Cel mai mult imi plac sarbatorile pentru ca-s mai multe-ntr-una. Asa si anul asta. A fost Craciun la Mazi, cu gourmet treats si daruri minunate. A fost Craciun in familie, cu mancare traditionala si oleaca de tristete, ca ne imputinam asa… Si-apoi a fost Craciun cu prietenii, dragii mei.
Am avut pe masa bunatati de la mama (maios – cu reteta aici: http://easypeasy.ro/2009/12/four-christmases-strike-2/, caltabos, carnati si sarmale), salata boeuf, salate aperitiv (cea cu creveti, avocado, mango, rodie, salata si otet balsamic a fost a real hit), friptura de purcel cu gravy, pui copt incet, la foc mic, cu mirodenii si nitel sos de soia, legume la cuptor cu otet balsamic, cartofi copti Jamie style, cu rozmarin, usturoi si masline, salata de sfecla rosie, ciuperci in unt cu usturoi si, fireste, cozonaci framantati de Pufix si prajitura cu vin si scortisoara a Emiliei.
Maratonul cu haleala nu s-a soldat cu incidente neplacute, suntem bine, multumim, ne pregatim de noul an – zis si the great unknown, iar eu anticipez frematand de nerabdare o vacanta de o saptamana si-un brunch cu fetele de la clubul de carte. Pana una alta sunt la birou, wrapping up un an asa si-asa, in every way.
La voi cum a fost Craciunul asta?
tags: Craciun, party, party food, traditional 7 comments »
December 28th, 2010 at 10:48 am
io am povestit deja :)), dar trebuie sa remarc faptul ca noi in mod clar suntem la dieta daca e sa ne comparam cu voi. dar nu-i nimic, azi facem piftie ca sa mai recuperam :))!
December 28th, 2010 at 10:56 am
ah, as manca piftie de curcan:D
December 28th, 2010 at 1:57 pm
sarbatori fericite, cookie dear!
de-abia astept sa ne vedem la book club brunch si sa povestim cate-n luna si-n stele!
:* hugz.
December 28th, 2010 at 2:06 pm
me2me2me2:D
December 28th, 2010 at 8:18 pm
Of, tu ai putut manca salata de boeuf? Mie mi-a interzis ginecologul maioneza cat dureaza sarcina pt ca are ou crud si numai din galbenus fiert nu-mi iese…of.mi-e atat de pofta :-(((
December 28th, 2010 at 10:32 pm
ana, din ou fiert e safe, si mai e safe maioneza din comert care e pasteurizata. la cea din ou fiert poti sa pui pe post de ou crud mustar si zeama de lamaie.
December 29th, 2010 at 1:31 pm
Ai dreptate, am incercat cu cea cumparata din comert de aici (Milano) dar are un gust oribil iar cu galbenus fiert am pus si mustar si lamaie si tot nu a iesit…nu stiu nici eu de ce. Asta e…astept Craciunul urmator 🙂