roblogfest 2010

A fost party, a fost decernare de premii, nicio surpriza la blog culinar. Mi-as fi dorit sa castige unul din preferatii mei, dar oh well, poate la anul, daca organizatorii vor decide ca si aceasta categorie sa fie jurizata:) Poate si faptul ca s-au primit atat de putine voturi ar trebui sa le spuna ceva, ma gandesc. Le multumesc celor 20 de oameni care m-au votat, in ciuda procesului extrem de obositor de inregistrare. Altfel, mi-a placut sa vad fetze cunoscute si sa intalnesc oameni noi:) Mai jos cateva poze. Maine iar gratar!

Misaki & me Boo & Florin - Crazy Mother Cooker Emilia si Bursucu Marius, me, Emilia si BursucuFlorin si Copolovici p1120547 

tags: 4 comments »

4 Responses to “roblogfest 2010”

 1. Zazuza

  mda, lumea cred ca ia concursul asta prea in serios :)). pentru mine a fost premiu faptul ca cineva m-a nominalizat, habar n-am cine :). daca nu cautam sa te votez pe tine si pe adi, habar nu aveam ca sunt p-acolo… nominalizarea asta inseamna pentru mine ca am cel putin un fan serios-serios, ceea ce nu-i putin lucru, si ii multumesc :).

 2. powerpuffcookie

  da’ mai zaz da’ uite, de-aia nu merge nimic in tara asta, ca nu luam nimica in serios:))) joke aside, e o initiativa ok roblogfestul asta, fie si numai pentru ca te mai vezi cu una lume.

 3. maddy

  si eu te`am votat 🙂
  felicitari si inspiratie la gatit in continuare.

 4. Poze Roblogfest 2010 : Pyuric’s World

  […] Trombon.ro (comentariile sunt geniale ) Fata din port (cateva sunt bune de tablou) Piticu Laurentiu Buica Minxieeee Gaben.ro Filme-carti.ro Zona Politikon EasyPeasy […]

Back to top