excelent!
“Excelent” este distinctia cea mai inalta pe care o acord eu mancarii si o fac asa, in chip automat, fara sa ma gandesc la ce spun. It just comes out like that, dupa multe, dar multe uh, ah, OMG, foarte bun, genial… excelent! Well, pot sa va zic ca in seara asta am zis de mai multe ori “excelent”, pentru ca am avut desteptaciunea sa nu ratam cina pusa la cale de Adi Hadean la Casa Latina de pe Soseaua Panduri.
Pe Adi l-am descoperit cand cu festivalul blogurilor gustoase, cand m-am hotarat eu absolut premonit ca s-au furat alegerile, si am dat mixere virtuale Philips la cine mi-a placut. Macar atata lucru bun a iesit din asta, ca am ramas fan si urmaresc cu placere Retete fara secrete, eu nefiind de regula cititoare de alte cooking bloguri decat al Mazettei. Care de fapt este un muffin-heaven-chocolate-hell-love-hate-fatso-skinny blog adorabil, cu pantofi porno si mustati sarmante, deci nu se pune. So da, cum citeam eu blogul lui Adi, pam pam zice ca vine la Bucuresti. Si eu zic: da faci cotlet cu gutui? Si uite ca my wish comes true si este si cotlet, dar abia maine cand eu am party de Craciun la firma si nu ma pot duce:p. Nu ma plang, nu ma intelegeti gresit, caci in meniul de azi a fost pita cu unsoare si boia, salata de ceapa rosie, slaninuta, gulyas de-acela bun cu de toate si desert-prajitura cu malai.
So, da fratilor, excelent! Atata am avut de zis! Ma bucur pentru succesul lui Adi si al celor de la Casa Latina, era full in seara asta la ei pentru ca cineva a fost smart enough si openminded enough sa realizeze ce grozava oportunitate i se prezentase in chip de bucatar talentat, charming si cumsecade de la Cluj. Vrem Adi in fiecare luna, am zis, m-am abonat si v-am pupat!
tags: adi hadean, traditional 11 comments »
December 17th, 2009 at 8:56 am
Uof, am vazut si eu ca vine, de la tine am aflat de blogul lui Adi 🙂 Din pacate, nu am avut cum sa ajung aseara, dar daca vine in fiecare luna, imi fac subscription :)) Arata super toate cele insirate…ma duc sa-mi fac si eu un ceai :)))
December 17th, 2009 at 9:01 am
Mai ai o sansa astazi:D Cotletul cu gutui cred ca e to die for!
Casa Latină, str. Traian nr.2 , ora 20:00
Meniul de Joi e atins de simplitatea genială a gastronomiei italiene, îmbină gusturi și arome aflate la îndemână și le comprimă în îmbucături savuroase, aproape magice.
Crostini cu mozzarella, roșii, spanac și parmezan
Cotlet copt cu gutui
Spumă de ciocolată cu mascarpone și frișcă
Pentru rezervări și bilete:
Ela Pastia, PR &marketing manager Casa Latină
0733 104 178
December 17th, 2009 at 12:21 pm
Evident ca jumatatea mea mai responsabila a uitat sa va spuna ca meniul pregatit de Adi (barbat, deh) a inclus si niste EXCELENTA palinca de Maramures din care n-am baut decat portia mea (ca eram cu masina, daca citeste cineva de la rutiera comentariul asta….iarta-ma sefu’ ca n-am stiut ce fac).
All’n’all: Venit, vazut, placut, mancat, baut, plecat! Perfect evening.
December 17th, 2009 at 12:54 pm
Mulțumesc. Sper să se lege povestea și să vin o dată pe lună:-)
December 18th, 2009 at 10:19 am
Si eu tot de aici am aflat de blogul lui Adi si de atunci il urmaresc zilnic.
Nasol ca nu stau in Bucuresti si nu am acces la chestii asa faine… De cand am vazut poza cu pita cu untura, nu mai pot de pofta. Caut disperata niste untura, da la noi in zona asta nu prea se gaseste. Astept sa taie lumea porcii si musai sa fac rost.
December 18th, 2009 at 1:38 pm
Eu nu am mancat niciodata pita cu untura 🙁
Imi imaginez ca seamana cu slanina cu boia la gust, nu?
Ana, hint, hint 😀
December 18th, 2009 at 1:38 pm
Si nu am spus ca ADOOOR slanina cu boia :)))
December 19th, 2009 at 3:19 am
OFFFFF va invidiez teribil!!! si asta vine de la cineva care va manca peste 2 zile la un restaurant cu 3 stele michelin, da ? :)))))
December 19th, 2009 at 7:32 am
ce pofta mi-e – oare in cluj nu este meniul asta pe undeva?
December 19th, 2009 at 10:06 pm
[…] drăguțe, pe cuvânt!), amicii de la Foodcrew, Robert Antonescu, Marius Tudosiei,Ana de la Easy peasy (cu domnul) Idaho, Copolovici, Mihai Stănescu, Nina și… o mulțime de oameni pe care-i […]
December 21st, 2009 at 2:02 pm
Ami: stai linistita, gratie lui Nelutzu’ din Sibiu, avem untura 😉