tocanita de vitel
din lipsa de timp, mai degraba decat din lipsa de inspiratie, am tot facut mancare gen ‘totul intr-o oala’. e foarte buna si sanataoasa si implica legume (proaspete, dar si congelate), carne si o varietate de sosuri (ca sa nu zici ca mananci mereu acelasi lucru:))
anyway, this week’s favorite e tocanita de vitel cu sos alb. cu carnita, ciuperci, ceapa verde, mazare, morcovi, vinete, buruieni, ulei de masline si un sos din creme fraiche. inovatia e ca inainte sa punem totul la calit (la gramada si de-o data), amestecam bucatelele de carne si legumele cu cimbru, sare, piper si ulei de masline intr-un vailing mare. ca pe salata asa. ca sa se patrunda bine aromele.
mancarica noastra se inabuse cu putin ulei de masline si apa pret de cateva minute. apoi adaugam unt si smantana dulce, pe cand totul e aproape gata.
se serveste cu cartofi noi, a caror poza n-o am ca mi-a fost foame si i-am mancat:))
tags: carne de vita, legume, tocanita Comments Off on tocanita de vitel