it’s raining cats and dogs

pufeta-si-bursucu pufix

M-am trezit tarziu azi, mi-am smotocit cu iubirrre maxima blanoasele, le-am dat de mancare (ma rog, Pufix-the-man did, ca eu nu-s buna decat sa ma joc cu ele:)) si am plecat spre birou linistita, ca in fiecare dimineata, pentru ca stiu ca ele stau acasa, la caldurica si safety, iar absolut cel mai rau lucru care li se poate intampla e sa se plictiseasca una de alta.

Afara: vreme de dormit. Vorba englezului, ploua caini si pisici. Doar ca la noi se aplica literally. Pe strada in drum spre birou am vazut fara numar animalute amarate, plouate, infrigurate si flamande. Fiinte mult mai putin norocoase decat pisicile noastre, care n-au parte de camin cald si de cineva care sa le iubeasca.

Sunt foarte multe lucruri pe care le puteti face daca iubiti animalele, de la donatii pana la adoptii. Dintre toate, poate cel mai usor e sa cumparati incepand de astazi cartea Iubirrre. Au scris in ea povesti frumoase multi oameni mai mult sau mai putin cunoscuti, am scris si eu o poveste (cu multe multumiri din nou Danei pentru invitatia de a ma alatura acestui proiect), iar banii stransi de pe urma cartii se vor duce catre asociatia GIA, care se ingrijeste neobosit sa asigure un camin cat mai multor animale necajite.

<3 <3 <3 Iubirrre – de azi in librarii!

tags: , , , 2 comments »

2 Responses to “it’s raining cats and dogs”

  1. Zazuza

    sper ca aceasta carte sa ajute macar cateva animalute. GIA sunt de admirat, chair reusesc sa faca uneori eforturi supraomenesti pentru a ajuta bietele patrupede.

  2. Misaki

    Macar daca ar ploua cats and dogs, la propriu, cate o puffetta pentru toti, I say! Dar sa ia toata lumea animalutele acasa cu responsabilitate 😀

Back to top